Dharma tanítói képzés novemberben, 2020

Dharma tanítói képzés 2020. november 5 – 8 között Csong An Szunim vezetésével.

November 5, csütörtök délután 14:00-16:00 — Érkezés, orientáció
6.-án és 7.-én — Dharma tanítói képzés
8.-án, vasárnap reggel — Körbeszélgetés
8.-án, vasárnap délelőtt 10:00 — Dharma tanítói fogadalomtétel

Eseményünkre szeretettel várjuk azokat, akik 6 hónap – 1 éve gyakorolnak bármelyik Szanghánkban, voltak már középhaladó vagy haladó elvonuláson és motivációt éreznek arra, hogy a Dharma, illetve meditáció tanításával másoknak segítségére legyenek a jövőben.

Fontos tudni, hogy a műhelymunkán való résztvétel nem jelent automatikus fogadalomtételt, ezt egyénileg bíráljuk el.

Emellett minden olyan gyakorlót szívesen látunk, akik csak csiszolni óhajtják meditációs technikájukat, gyakorlatukat — tudva azt, hogy mindezt nem pusztán önmagunkért tesszük.

Az képzés önköltsége (a 3 teljes napra ) 22,500 Ft.
A jelentkezés visszaigazolásakor kérünk, utalj át ebből 10,000 Ft előleget a Közösség bankszámlájára,  az utalás megjegyzésében jelölve, hogy kinek a részére és melyik eseményre. Amennyiben külföldi számláról kellene utalnod, a teljes önköltséget rendezheted a helyszínen.


A jelentkezés a szeptember 18-tól elérhető űrlap beküldésével lehetséges, beküldésének sikerességét egy azonnali automatikus email jelzi. Ezt követően mindenkivel személyes kapcsolatot veszünk fel a részvétel elfogadását, valamint az érkezés és távozás javasolt időpontját illetően, A beküldés sikertelensége vagy a személyes válasz elmaradása esetén kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Kérjük, az eseményen való részvétel nyugtázásáig ne vásároljatok menetjegyet. 

Kérünk, add meg a templomnak és gyakorlótársaidnak azt a tiszteletet és megbecsülést, hogy a képzés teljes időtartamát a templomban töltöd, csütörtök délutántól vasárnap délutánig.

Aki nyugtatót szed, komolyabb pszichés problémával küzd, pszichiáteri kezelés alatt áll, vagy a nátha akár enyhe tüneteivel rendelkezik, annak a részvétele orvosi engedélyhez kötött.

Köszönjük megértésed és együttműködésed.Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Dharma tanítói képzés novemberben, 2020

  • Esemény kezdete: 2020.11.05
  • Esemény vége: 2020.11.08
  • Esemény kezdési ideje: 2020.11.05 17:00
  • Telefonszám: +36 20 257 3856
  • E-mail cím: eredetifeny@gmail.com
  • Kategória: Dharma tanító képzés
  • Esemény vezetője: Csong An Szunim
  • Helyszín: Eredeti Fény Zen Templom