Won Kwang Sa

Zen Community and Temple

lsdnjkjasdbfklhjasbdflkbnjasl

Kedves Barátaink, Gyakorló Társaink!

Hét év telt el azóta, hogy az adományozás rendszerét bevezettük templomunk minden gyakorlatán és egyéb eseményén. A templom szellemi életünk legfontosabb színtere, célunk pedig, hogy minél több lényt mentsünk meg a szenvedéstől.

Jelenlegi helyzetünk és a közeljövő kirajzolódó képe egyaránt megkívánják, hogy elkülönítsük az önköltséget (a templomban tartózkodás materiális részét – szállás, étkezés) a tanításért adott adománytól, mely utóbbi szellemi, kereskedelmi szemszögből nem kifejezhető.

Ennek megfelelően arra kérünk mindenkit, hogy minden zen gyakorlat alkalmával, legyen az tábor, elvonulás vagy intenzív meditáció, személyenként és naponként 6 000 Ft-tal járuljon hozzá a templom infrastruktúrájának használatához. A szertartások továbbra is adomány alapúak maradnak.

Az önköltség kiszámítása

— hétvégi esemény (nettó 3 nap, csütörtök délutántól vasárnap délutánig) 18,000 Ft /fő

— tíznapos elvonulás (nettó 10 nap, csütörtök délutántól a rákövetkező hét vasárnap délutánig) 60,000 Ft/fő

— 90 napos elvonulás
                        1-30 nap 6,000 Ft/nap/fő
                        31-60 nap 5,000 Ft/nap/fő
                        61-90 nap 4,000 Ft /nap/fő

 

A fizetés módjai

A táborra vagy elvonulásra való jelentkezés az alábbiak szerint módosul:

- jelentkezésed visszaigazolását követően kérünk, hogy utalj át előlegként 10,000 Ft-ot a hétvégi, 30,000 Ft-ot a 10 napos, illetve 50%-ot a téli gyakorlatra való jelentkezés esetén. Ha várólistára kerültél, kérünk, ne utalj előre.

- Az önköltség hátralékát akár készpénzben, akár utalással a zen gyakorlat ideje alatt kiegyenlítheted a templom irodájában. Ekkor nyílik alkalom a tanításért adandó adomány átnyújtására is, lehetőségeid mértékében, illetve a templomban kapott tanítás értékét figyelembe véve.

Lemondási feltételek

Ha a kezdet előtt legalább 7 nappal mondod le részvételed, az előleg automatikusan visszajár. Ha később tudatod velünk ugyanezt, akkor csak abban az esetben jár vissza az előleg, ha a várólistáról valaki átveszi a helyedet. A templomi gyakorlat megkezdése után, idő előtti távozás esetén, nem jár vissza az előleg.

A fentiek segítségével világosan meg tudjuk határozni azt az anyagi, illetve szellemi kapcsolatot, amelyet a templommal tartunk. Ennek helyes szemlélete és letisztázása az az alap, amelyre közös jövőnket, mint gyakorló közösség, építhetjük.

A költségek átütemezése vagy kiváltása

Ha olyan helyzetben lennél, hogy szeretnél egy eseményen részt venni, de pénzügyi gondjaid vannak, kérlek jelezd a jelentkezés során. Ekkor mérlegelni fogjuk, hogy elbírja-e az esemény költségkerete, hogy később egyenlítsd ki a tartozásod, vagy munkával váltsd meg (1/1 nap alapon). A következő templomi eseményre való jelentkezésed előtt a tartozást ki kell egyenlítened.

Kérjük megértéseteket és támogatásotokat, hogy a megkezdett úton együtt haladhassunk tovább!

A Dharmáért adott adomány szükségessége és belátása elsősorban erkölcsi/szellemi érzékenységünkön múlik. Ez az adomány a hagyomány fennmaradásának a támogatása, azon személyek és intézmények működésének, fejlődésének lehetővé tétele, akiknek és amelyeknek a felébredés útján való haladásunkat köszönhetjük.

Az adományozásra sokféle lehetőség van, mind az eseményekhez, gyakorlatokhoz köthetően, mind pedig azoktól függetlenül. Erről részletesen szól a mellékelt dokumentum.

A jövőnket csak együtt és közös erőfeszítéssel alakíthatjuk ki. Ezen az úton tesszük stabil alapokra nemcsak a templomot, hanem az ott folyó szellemi tevékenységet is. Így tudunk generációkat szolgálni azért, hogy mindannyian elérjük a felébredést, és megszabadítsunk minden lényt a szenvedéstől.

Köszönjük kitartó zen gyakorlatotokat és a közösség iránti odaadásotokat!

Közösségünk bankszámla adatai:

Név: Eredeti Fény Zen Közösség
Cím: 2500 Esztergom, Fári kút 9867
Bank: Duna Takarék Bank Zrt.
Bank címe: 9022 Győr, Árpád út 93.
Számlaszám: 58600575-11250450

Külföldről:
IBAN: HU42 58600575 11250450 00000000
SWIFT/BIC: DTBAHUHB

English
Copyright © 2019 Won Kwang Sa, Esztergom, Pf 138. H-2501.
Weblapkészítés Mobilra és Táblagépre