Von Kvang Sza

Eredeti Fény Zen Közösség és Templom

Márciusi zen tábor, 2018

Dátum: 
2018. március 15. 17:00 - 2018. március 18. 13:00

Kedves gyakorlótársaink!
Erre az eseményre a jelentkezők létszáma elérte a templom által biztosítható maximumot. A további jelentkezők várólistára kerülnek, erről részletesebben a válasz emailben írunk.
Megértéseteket köszönjük.

Márciusi zen tábor, 2018. március 15. és 18. között, Csong An Szunim vezetésével.

A hétvégi zen táborokat azért hoztuk létre, hogy kevésbé formális körülmények között a szangha tagjai jobban megismerhessék a zent -- és egymást. A zen elvonulások szabályrendszere szükségszerűen szoros, a zen táboroké lazább. A részleteket lásd az alábbi táblázatban.

Zen tábor és zen elvonulás: azonos vagy különböző?

A jelentkezés az alább elérhető űrlap beküldésével lehetséges, beküldésének sikerességét a következő oldalon megjelenő "A beküldés sikeres volt" szöveg és egy azonnali automatikus email jelzi. Ezt követően mindenkivel személyes kapcsolatot veszünk fel a részvétel elfogadását, valamint az érkezés és távozás javasolt időpontját illetően, hogy minimálisra csökkenthessük a mozgást az elvonulás ideje alatt. A beküldés sikertelensége vagy a személyes válasz elmaradása esetén kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Kérjük, az eseményen való részvétel nyugtázásáig ne vásároljatok menetjegyet.

A hely megközelítése autóval vagy gyalogosan itt található.

A busszal érkezőknek Esztergom Autóbuszállomástól vagy Búbánatvölgy megállóhelytől, a vonattal érkezőknek pedig Esztergom Vasútállomástól tudunk a templomig transzportot biztosítani.
Az elvonulás ideje alatt napi három vegetáriánus (igény szerint vegán) étkezést biztosítunk.

Hoznivalók: a szokásos tisztasági felszerelésen és gyakorló ruhán kívül hálózsák, elemlámpa, papucs, valamint ébresztésre alkalmas eszköz. Ülőmatrac és párna rendelkezésre áll a helyszínen.
Mivel szálláshelyeink száma korlátozott, kérünk, ha teheted, hozz sátrat.

Az elvonulás nem ingyenes és fix díja sincs. Kérjük, adományaitokkal segítsétek a temlpom működését.

Budapesti központunkban a szerdai, csütörtöki és vasárnapi gyakorlatok az elvonulás ideje alatt is zavartalanul folytatódnak.

Az esemény napirendje:

Jelentkezés a márciusi zen táborra, 2018 - Application for the Zen Weekend in March, 2018

Jelentkezés a 2018. március 15. és 18. közötti zen táborra. Kérjük, a megjegyzés mezőben tüntessétek fel az esetleges táplálkozási (érzékenység, allergia) és alvási (horkolás) problémákat!
Az automatikus emailt követően a jelentkezést személyesen is megerősítjük.
--------
Application to the Zen weekend between 15 and 18 March, 2018 in Won Kwang Sa. Please, let us know about your possible issues with sleeping (snoring) or with the food (allergy, special diet) using the "Remarks" field.
Your application will be confirmed soon by an automatic and later by a personal email.

:
:
Elolvastam, elfogadom és egyetértek az Eredeti Fény Zen Templom Templomi Szabályzatával. I have read, understood and agreed to follow the Won Kwang Sa Temple Rules.
Copyright © 2019 Won Kwang Sa, Esztergom, Pf 138. H-2501.
Weblapkészítés Mobilra és Táblagépre