Von Kvang Sza

Eredeti Fény Zen Közösség és Templom

Szeptemberi zen tábor - kezdő, 2019

Dátum: 
2019. szeptember 19. 17:30 - 2019. szeptember 22. 13:00

Kedves gyakorlótársaink!
Erre az eseményre a jelentkezők létszáma elérte a templom által biztosítható maximumot. A további jelentkezők várólistára kerülnek, erről részletesebben a válasz emailben írunk.
Megértéseteket köszönjük.

Zen tábor, 2019. szeptember 19. és 22. között, Dok Hae Szunim vezetésével.

A hétvégi zen táborokat azért hoztuk létre, hogy kevésbé formális körülmények között a szangha tagjai jobban megismerhessék a zent -- és egymást. A zen elvonulások szabályrendszere szükségszerűen szoros, a zen táboroké lazább. A részleteket lásd az alábbi táblázatban.

Az esemény önköltsége (a 3 teljes napra ) 18,000 Ft.
A jelentkezés visszaigazolásakor kérünk, utalj át ebből 10,000 Ft előleget a Közösség bankszámlájára. Amennyiben külföldi számláról kellene utalnod, a teljes önköltséget rendezheted a helyszínen.

A részvétel csak teljes időre lehetséges. Természetesen azt megelőzően is lehet érkezni, illetve azután távozni.

A jelentkezés az alábbi űrlap beküldésével lehetséges, beküldésének sikerességét egy azonnali automatikus email jelzi. Ezt követően mindenkivel személyes kapcsolatot veszünk fel a részvétel elfogadását, valamint az érkezés és távozás javasolt időpontját illetően, hogy minimálisra csökkenthessük a mozgást az elvonulás ideje alatt. A beküldés sikertelensége vagy a személyes válasz elmaradása esetén kérjük, vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinkenKérjük, az eseményen való részvétel nyugtázásáig ne vásároljatok menetjegyet. 

A hely megközelítése autóval vagy gyalogosan itt található.
A busszal érkezőknek Esztergom Autóbuszállomástól vagy Búbánatvölgy megállóhelytől, a vonattal érkezőknek pedig Esztergom Vasútállomástól tudunk a templomig transzportot biztosítani. A tömegközlekedést igénybe vevőktől kérjük, hogy legkésőbb csütörtök 16:00 óráig érkezzenek be Esztergomba, hogy a transzportot időben, kényelmesen lebonyolíthassuk. Kérjük továbbá, hogy Budapestről elindulva küldj egy értesítő SMS-t.
Az autóval érkezőket kérjük, úgy érkezzenek a helyszínre, hogy a pontosan 17:30 órakor kezdődő vacsorán már kényelmesen részt vehessenek.

A tábor ideje alatt napi három vegetáriánus (igény szerint vegán) étkezést biztosítunk.

Hoznivalók: a szokásos tisztasági felszerelésen és gyakorló ruhán kívül hálózsák, elemlámpa, papucs, valamint ébresztésre alkalmas eszköz. Ülőmatrac és párna rendelkezésre áll a helyszínen.

A dharma termi öltözék megválasztásakor kérünk, ne viselj 1) trikót, ujjatlan felsőt (topot), 2) mélyen kivágott felsőt, 3) rojtos, lebernyeges, lógó leples öltözéket, 4) térd fölé érő nadrágot, 5) szoknyát, 6) szorosan testhez simuló (sztreccs) ruhadarabokat, 7) feliratot, képet hordozó öltözéket, 8) rikító, élénk színű ruházatot.
Kérünk továbbá, hogy a Dharma Terembe csak zokniban lépj be.

Mivel szálláshelyeink száma korlátozott, kérünk, ha teheted, hozz sátrat.

Budapesti központunkban a gyakorlatok az esemény ideje alatt is zavartalanul folytatódnak.

Az esemény napirendje:
04:40 Ébresztő
05:00 Reggeli énekek
06:00 40’ Ülőmeditáció
07:00 Reggeli
07:45 Munka
10:00 40’ Ülőmeditáció
11:00 Ételfelajánló szertartás
12:00 Ebéd
13:00-17:00 Délutáni program
17:30 Vacsora
19:00 Esti énekek 
19:30 2×40’ Ülőmeditáció
21:00 Négy Bódhiszattva Fogadalom
22:00 Villanyoltás

Copyright © 2019 Won Kwang Sa, Esztergom, Pf 138. H-2501.
Weblapkészítés Mobilra és Táblagépre