Von Kvang Sza

Eredeti Fény Zen Közösség és Templom

Megközelítés

GPS koordináták:
Google Maps Link (Eredeti Fény Templom)
https://goo.gl/maps/AjW6WEqfbww

Kérjük, ha érkezés után igényed van transzportra a templomig, a jármű induláskor küldj szöveges üzenetet a +36-20-550-1769 számra, mely tartalmazza az érkezés időpontját és helyét (vasútállomás/buszállomás). Ez nagyban segít a sikeres lebonyolításban.
A tervezésnél kérjük, vedd figyelembe az esetleges késést, ha elvonulásra érkezel.

Budapestről:

Autóbusszal:

A Volán Zrt. buszaival kétféleképp közelíthető meg templomunk, mindkét járat menetrendje a Volán belföldi menetrend oldalán található.

  • A 10-es úton Budapest Árpád hídi buszpályaudva 6-os állásáról induló, Dorogon át Esztergom buszpályaudvarig közlekedő 800-as járatszámú busz, amely menetrend szerint 70 perc alatt teszi meg az utat, reggel 6 és este 23 óra között 30 percenként indul. Az utazáshoz előre váltott menetjegy szükséges (pénztár vagy kioszk, utóbbi közvetlenül a buszállás mellett), a teljesárú jegy ára 940 Ft.
    (Ez a járat nem tévesztendő össze az ugyanonnan induló, ugyanoda érkező 801-es számú helyi járattal, amely kerülővel, 2 óra alatt teszi meg az utat.)
    Leszállás az esztergomi buszállomásnál, ami a járat végállomása.
     
  • A 11-es úton Budapest Újpest Városkapu vasútállomástól induló (ez a 3. számú, kék metróval megközelíthető meg), Szentendrén és Visegrádon át közlekedő 880-as járatszámú busz Esztergom-Búbánatvölgy megállóhelyig 105 perc menetidővel közlekedik, nagyjából óránkénti indulással, 6:35 és 19:45 között. (Távolsági járatra menetjegy az indulás előtti 20 percben már csak az autóbuszvezetőnél váltható.)
    Leszállás Bubánatvölgy megállóhelyen, kicsivel az 59-es kilométerjel után.
Vonattal:

A Budapest-Nyugati pályaudvarról induló vonat 30 percenként indul, 65-74 perc menetidővel.
A menetrend a MÁV-Start oldalán található. A menetjegy bármelyik vasúti pénztárban megvásárolható, a telejes árú jegy ára 1120 Ft.
Leszállás a végállomáson, Esztergomban.

Autóval:

Bár az alábbi térkép több útvonalat is jelöl, a legbizttonságosabb választás a 11-es útról, Búbánatvölgy felőli megközelítés.
A délről, Galagonyás út felőli megközelítés út még száraz időben is nehezen járható, illetve járhatatlan.

Vezessen észak felé a 11-es főútvonalon.
Az 59-es kilométerkőnél forduljon balra, déli irányba, Búbánatvölgy felé! Ettől a ponttól kezdve természetvédelmi területen autózik.
Haladjon el a jobb oldalon található kisebb horgásztavak, majd a bal oldali nagyobb tó és mellette levő parkoló és büfé mellett, három fekvőrendőrön át. Tovább egyenesen előre, majd az aszfaltút végén folytassa útját a piros turistajelzést követve a Fárikúti úton, a 40-teherautó-zsákutca táblahármasnál jobbra fordulva, továbbra is a piros vonalat követve, egész a templomig.
 

Esztergomból:

Autóval:

Vezessen Kelet felé a 11-es úton Budapest / Pilismarót irányában.
Forduljon jobbra az 59-es kilométerkőnél, Búbánatvölgy felé! Ettől a ponttól kezdve természetvédelmi területen autózik.
Haladjon el a jobb, majd a baloldalon (Kerek tó) található tavak mellett, három fekvőrendőrön át, majd az aszfaltút végén folytassa útját egyenesen, a piros turistajelzést követve a Fárikúti úton, a zsákutca táblánál jobbra fordulva.
 

GPS Koordináták: 47° 47' 15.28"N, 18° 47' 39.76"E

Helyszín: 

Eredeti Fény Zen Templom

Magyarország
Földrajzi szélesség: 47.787434
Földrajzi hosszúság: 18.794131

   
Copyright © 2019 Won Kwang Sa, Esztergom, Pf 138. H-2501.
Weblapkészítés Mobilra és Táblagépre