Kido tábor – 2023. június 30 – július 2

2023. június 30. (péntek 16 óra) és július 2. (vasárnap, 14 óra) között Kido-tábort tartunk az Eredeti Fény Zen Templomban Marthy Barna dharma-mester vezetésével.

A részvétel csak a teljes elvonulás idejére lehetséges. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné először, vagy újra megtapasztalni a kido erejét. 

Erre a programra azoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik már voltak Templomunkban legalább háromszor egynapos zen gyakorlaton vagy egy kezdő zen táborban.

Ebben a különleges táborban a hangsúly az éneklésen és a mantrákon lesz. A kido szó szerint az energia útja. Az éneklés által olyan minőségeket helyezünk el a térbe, ami a működés útjából az akadályokat elhárítja. Az éneklést akár célzottan fel lehet ajánlani konkrét elakadások tisztítására, legyen ez a saját életünkben, vagy valaki máséban, akinek segíteni szeretnénk, de végső soron minden érző lényért éneklünk. 

A tábor során több Nagy Dharani és Surangama mantra kido lesz. A koncentrált, közös éneklés az egyéni gyakorláshoz képest inkább hatványozza, mint sokszorozza a befektetett energiát. Minél többen tesszük, minél nagyobb odaadással, annál hatásosabb. Az éneklés az ülő meditációhoz képest is egy erőteljesebb gyakorlat. 

A tábor alatt a csend nem kötelező, de ajánlott, a digitális csend viszont kötelező.

Az esemény önköltségi díja 32 000 Ft, melyet a jelentkezésnél egyenlíthetsz ki, ezzel biztosítva a helyedet.

Aki komolyabb pszichés problémával küzd, pszichiáteri kezelés alatt áll, annak nem javasoljuk a részvételt!

Aki akut betegség enyhe tüneteivel rendelkezik, annak a részvétele orvosi igazoláshoz kötött.

További információ és jelentkezés a Templom-térben (kattints a linkre!): https://templom-ter.hu/esemenyek/zen-elvonulas-koezephalado/juniusi-kozephalado-kido-tabor

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Kido tábor – 2023. június 30 – július 2

  • Esemény kezdete: 2023.06.30
  • Esemény vége: 2023.07.02
  • Esemény kezdési ideje: 2023.06.30 16:00
  • Telefonszám: +36 20 257 3857
  • E-mail cím: jelentkezes108@gmail.com
  • Kategória: Egynapos zen
  • Esemény vezetője: Marthy Barna dharma-mester
  • Helyszín: Eredeti Fény Zen Közösség, Esztergom