Kapcsolat

Elérhetőségek

Cím: 2500 Esztergom, Búbosbanka u. 61.
Postacím: 2501 Esztergom, Pf.: 138.
Telefon: +36 20 257 3857
E-mail: eredetifeny@gmail.com

Megközelítés

Budapestről

Autóbusszal

A Volán Zrt. buszaival kétféleképp közelíthető meg templomunk, mindkét járat menetrendje a menetrendek.hu oldalon található.

A 10-es úton Budapest Árpád hídi buszpályaudvar 6-os állásáról induló, Dorogon át Esztergom buszpályaudvarig közlekedő 800-as járatszámú busz, amely menetrend szerint 70 perc alatt teszi meg az utat, reggel 6 és este 23 óra között 30 percenként indul. Az utazáshoz előre váltott menetjegy szükséges (pénztár vagy kioszk, utóbbi közvetlenül a buszállás mellett), a teljesárú jegy ára 940 Ft.
(Ez a járat nem tévesztendő össze az ugyanonnan induló, ugyanoda érkező 801-es számú helyi járattal, amely kerülővel, 2 óra alatt teszi meg az utat.)
Leszállás az esztergomi buszállomásnál, ami a járat végállomása.

A 11-es úton Budapest Újpest Városkapu vasútállomástól induló (ez a 3. számú, kék metróval megközelíthető meg), Szentendrén és Visegrádon át közlekedő 880-as járatszámú busz Esztergom-Búbánatvölgy megállóhelyig 105 perc menetidővel közlekedik, nagyjából óránkénti indulással, 6:35 és 19:45 között. (Távolsági járatra menetjegy az indulás előtti 20 percben már csak az autóbuszvezetőnél váltható.)
Leszállás Bubánatvölgy megállóhelyen, kicsivel az 59-es kilométerjel után.

Vonattal

A Budapest-Nyugati pályaudvarról induló vonat 30 percenként indul, 65-74 perc menetidővel. A menetrend a MÁV-Start oldalán található. Leszállás a végállomáson, Esztergomban.

Autóval

Bár az alábbi térkép több útvonalat is jelöl, a legbiztonságosabb választás a 11-es útról, Búbánatvölgy felőli megközelítés. A délről, Galagonyás út felőli megközelítés út még száraz időben is nehezen járható, illetve járhatatlan.

Vezessen észak felé a 11-es főútvonalon. Az 59-es kilométerkőnél forduljon balra, déli irányba, Búbánatvölgy felé! Ettől a ponttól kezdve természetvédelmi területen autózik. Haladjon el a jobb oldalon található kisebb horgásztavak, majd a bal oldali nagyobb tó és mellette levő parkoló és mellett, három fekvőrendőrön át. Tovább egyenesen előre, majd az aszfaltút végén folytassa útját a piros turistajelzést követve a Fárikúti úton, a 40-teherautó-zsákutca táblahármasnál jobbra fordulva, továbbra is a piros vonalat követve, egész a templomig.

Esztergomból

Autóval

Vezessen Kelet felé a 11-es úton Budapest / Pilismarót irányában. Forduljon jobbra az 59-es kilométerkőnél, Búbánatvölgy felé! Ettől a ponttól kezdve természetvédelmi területen autózik. Haladjon el a jobb, majd a baloldalon (Kerek tó) található tavak mellett, három fekvőrendőrön át, majd az aszfaltút végén folytassa útját egyenesen, a piros turistajelzést követve a Fárikúti úton, a zsákutca táblánál jobbra fordulva.

GPS Koordináták: 47° 47′ 15.28″N, 18° 47′ 39.76″E

Eredeti Fény Zen Templom megközelíthetősége