Eseményeinkről részletesen a Templom-térben tájékozódhatsz és a jelentkezés is ott történik

Minden eseményünkről a Templom-tér közösségi felületünkön találhatók részletes információk, és az eseményekre való jelentkezés is ott történik.

A felületre a következő linkre kattintva lehet regisztrálni és/vagy belépni:

 Templom-tér belépés


A regisztrációt csak egyszer kell megtenni, legközelebb már csak belépni kell e-mail címmel és jelszóval és használható a rendszer.

Az események menüpontban megtalálható az összes elvonulás időpontja részletes információkkal, és a „jelentkezem” gombra kattintva a szervezési kérdések megválaszolása után kártyával lehetséges fizetni. 

Templom-tér – Események

Amennyiben a jelentkezés sikeres, egy visszaigazoló e-mailt küld a rendszer és befoglalódik a helyed az eseményre.

Mindenkinek a saját nevével, külön kell regisztrálnia és jelentkeznie a kiválasztott eseményre, ez a szervezéshez fontos. Egyéb módon nem tudunk jelentkezést fogadni.

A Templom-térben ezen kívül megtalálható rengeteg olyan információ, hír, videóanyag, tudástár, ami a gyakorláshoz, eseményekhez, elvonulásokhoz és a közösség életéhez kapcsolódik, érdemes rendszeresen nézegetni.

FONTOS!

2023.11.26- 2024.02.25-ig téli haladó elvonulás van a templomban, ilyenkor más nyilvános gyakorlatot nem tartunk, kivéve a Templom-térben már most megtalálható egynapos zen gyakorlatot. Az egyéb programok 2024 márciustól indulnak majd újra, ezeknek az időpontjait 2024 elejétől tesszük közzé.

Köszönjük az együttműködést!

Örömmel várunk mindenkit!