Meditáció és konstelláció

Mit viszel a lelked mélyén? Milyen térben élsz? Milyen emberi viszonyok vesznek körül? E három kérdés csak megfogalmazásában különbözik, lényegükben ugyanazt a pontot érintik: a tudatos és a tudattalan, az ember és a világ, a látható és a láthatatlan viszonyát.

Csong An Szunim

Legyünk tisztában azzal, hogy senki sem adhatja meg kívülről, könnyen és gyorsan a problémáink megoldását. Nekünk kell megdolgozni érte, közösen és magunkban egyaránt. A konstelláció/állítás annyira valósághű, amennyire tiszta az abban résztvevők tudata. A meditáció letisztít és minőséget ad: ha az önkép nem zárja el az Utat, akkor világos mind a külső térben való megjelenítés, mind a benső térben való látás.

A két módszer együttes gyakorlása egybenyitja a benső és a külső teret. Az önkép fala a belátás által megszűnik, így az Út megjelenik: lássam és kövessem a helyes felismerést: milyen helyzetben vagyok, milyen kapcsolataim vannak és mi a teendőm ahhoz, hogy az együttérzést és bölcsességet egyaránt hordozó szeretet művét megvalósítsuk az életünkben.

Tudatunk teremti a világunkat, viszonyainkat, boldogságunkat és szenvedésünket. Magunk teremtünk, de nem csak magunknak, és végképp nem magunkért. Mélységes egymásra utaltságunkat belátva, egyéni és közös felelősségünket egyaránt gyakorolva, harmóniában élhetünk egymással, egymás mellett – egymásért.

Megtiszteltetésnek tartom, hogy Frankó Tündével dolgozhatom együtt, akinek a foglalkozására mindenkit szeretettel várunk! A templomi tér tisztasága sok lehetőséget nyit meg: a alkalmak ideje alatt közösen gyakorolhatjuk a meditációt és a mantrákat.


Frankó Tünde vagyok, kineziológus konzulens, családállító, személyiségfejlesztő, önismereti és kommunikációs tréner. Több mint tíz éve dolgozom főállásban segítőként. Az általam megtanult módszerek közül a Hellinger-féle családállítás hozta a legnagyobb eredményeket a klienseim életében. A mai napig a család-, és rendszerállítás elkötelezettje vagyok. Tisztelettel hajlok meg az állításokban rejlő erő előtt és szándékomban áll a tudásomat tovább adni.

Frankó Tünde

Az őseink lábnyomában járunk, de van szabad választásunk, hogy letegyük azokat a csomagokat, amelyeket átvettünk tőlük. Ezáltal szabadabbá válunk. Meggyőződésem, hogy csak az tud előrefelé haladni, aki maga mögé mer nézni és el meri fogadni, fel tudja dolgozni azt, amit ott látott. Ez nagyon nehéz feladat, nagy bátorságot igényel, de csak így lehetséges. 

Életünk könyvének első fejezetit az őseink és a szüleink írták meg, de jobb, ha tudjuk, hogy ezeket a lapokat nem téphetjük ki a forgatókönyvből és nem tekinthetjük semmisnek, mert újra és újra minden fájdalom fel fog bukkanni, ami ezeken az oldalakon meg volt írva. A karmáink egyértelműen megmutatkoznak a családrendszerünkben, hogy dolgozni és haladni tudjunk az életünkben. Ezért hálásak lehetünk, mert ez fantasztikus lehetőség a fejlődésre!

 Közös lélekműhely munkánk során az egyéni és a csoportos állítások módszerét fogom átadni.  

Köszönöm a lehetőséget, hogy ezen a csodás-tiszta helyen dolgozhatunk együtt Csong An Szunimmal. Meggyőződésem, hogy fantasztikus sírós, nevetős, felismerős és gyógyulós pillanatokat fogunk együtt tölteni. 

Garanciát vállalok arra, hogy aki a közös műhelymunkát elvégzi a Templomban velünk, annak gyökeresen megváltozik az élete, és megtanul egyéni és csoportos állításokat vezetni, embertársait alázattal segíteni.


A foglalkozások időpontjai:

 • október 14-15
 • november 11-12
 • december 9-10
 • január 6-7
 • február 10-11
 • március 10-11
 • április 6-7
 • május 5-6
 • június 9-10

+ vizsgahétvége


Az alkalmak felépítése: szerda: elmélet, csütörtök: gyakorlat. Egynapos részvétel nem lehetséges.

Bizonyítványt csak az egy alkalomnál többet nem mulasztók kaphatnak.

Részvételi díj: 40,000 Ft alkalmanként, mely a templomi tartózkodást is magában foglalja.

Legkésőbbi érkezés: Kedd este, ajánlott: 16h-ig. Legkorábbi visszaindulás: csütörtök este.

Aki nyugtatót szed, komolyabb pszichés problémával küzd, pszichiáteri kezelés alatt áll vagy a nátha enyhe tünetét érzi, annak a részvétele orvosi engedélyhez kötött. Lásd a Beleegyező Nyilatkozatot.

Teremtésünk letisztítására, teljes értékű tapasztalására, valamint a helyes életvitel kidolgozására hívunk minden kedves érdeklődőt!

Jelentkezés: www.zellinger.huMeditáció és konstelláció

 • Esemény kezdete: 2021.01.06
 • Esemény vége: 2021.01.07
 • Esemény kezdési ideje: 2021.01.06 09:00
 • Telefonszám: +36 20 257 3857
 • E-mail cím: eredetifeny@gmail.com
 • Kategória: Meditáció és konstelláció
 • Esemény vezetője: Frankó Tünde
 • Helyszín: Eredeti Fény Zen Templom